TÖKMAGOLAJ,   DIÓOLAJ , MÁKOLAJ,LENMAGOLAJ,KENDERMAGOLAJ,
SZŐLŐMAGOLAJ,MANDULAOLAJ,
MÁRIATÖVIS MAGOLAJ, SÁRGABARACKMAG OLAJ, CSIPKEBOGYÓMAG OLAJ ELADÁS
EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ  SZŰZ MAGOLAJOK
MENÜ

 

Látogassa meg honlapunkat:  http://balogholaj.hu/

 

Áru cseréjével, visszavételével kapcsolatos információk:
Vitás, vagy bizonytalan esetekben a hatályos jogszabályi előírások szerint járunk el. Az interneten történő vásárlással a PTK (Polgári Törvénykönyv) szerinti vételi szerződés jön létre az adott tárgyra. Ön csak akkor számít „fogyasztó”-nak, ha magánszemélyként vásárol. A PTK szabályozza a szavatossági előírásokat.
Szavatosság: az értékesítő (mi) felelősséget vállal arra, hogy azt, amit Ön megvesz, az kifogástalan.  

FONTOS! BÁRMILYEN REKLAMÁCIÓT, KÉRDÉST, VISSZAKÜLDÉS EGYEZTETÉSÉT E-MAILBEN ILLETVE LEVÉLBEN ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI. SMS-BEN KÜLDÖTT REKLAMÁCIÓT, SZÁMLASZÁMOT, MEGJEGYZÉST NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!

8 munkanapon belül indoklás nélkül Ön elállhat a vásárlástól. Ezen jogát attól a naptól gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotában a visszáru levéllel  visszaküldheti címünkre. A csomag visszaküldésének címe: Balogh Péter 8971 Kerkabarabás , Petőfi Sándor út.14.szám. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő szállítási költségek a vásárlót terhelik. Cserére vonatkozó igénye esetén kérjük, küldjön e-mailt , vagy levelet és a kért árut Önnek megküldjük. Csereigény esetén a visszaküldött termék árát küldjük ki Önnek, majd a cseretermék beérkezése után az igényelt termékeket is rendelkezésre bocsátjuk. A visszaküldött termék árát küldjük ki az Ön címére, vagy a megadott bankszámlaszámra. Az összeget haladéktalanul, az elállást követően, legkésőbb 30 napon belül Balogh Péter köteles visszatéríteni. Az áru személyes cseréjére lehetőség van az alábbi címen: Kerkabarabás Petőfi Sándor út.14.szám.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén minden esetben ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza címünkre. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat vállalkozásunknak nem áll módjában átvenni! Különösen ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! . A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra Balogh Péter visszatéríti a termék vételárát, feltéve ha a visszaküldött árú sértetlen , eredeti csomagolásban érkezik vissza hozzánk.Megbontottm sérült terméket nem áll módunkban visszavenni!!

Adatkezelés:

A vásárlás során rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki további harmadik fél számára, kivéve  a megrendelés teljesítéséhez. 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

 

 

 

 

Asztali nézet